INEKE

BRIN​KMANN

Individuele Sessies

Ook is er de mogelijkheid individuele sessies te volgen over de dingen waar je mee zit. Dat kunnen zowel fysieke- als psychische klachten zijn  bijvoorbeeld  stress, burnout etc. We gaan dan gericht met de klacht aan het werk door middel van reading/healing, energie-oefeningen, lichaam- ademhaling en ontspanningsoefeningen ter ondersteuning van jouw helingsproces, zodat je het kunt toepassen in je dagelijks leven en de klachten verdwijnen.

Een Reading

Een reading is het lezen van je energie en je situatie in het nu. Een rede om een reading te doen is om meer tot de kern van jouw probleem te komen. Ik vergelijk het meestal met een puzzle voor de reading liggen alle (onder) bewustzijn stukjes door elkaar. Het meeste wat je hoort, zal je dan ook herkennen, maar als de reading klaar is vallen alle stukje op zijn plek en is alles meer hanteerbaar voor je omdat je nu bewust bent. Tijdens een reading wordt informatie gegeven over hoe je op dit moment in het leven staat en waar je mogelijkheden liggen.

Speciale reading om dat jij met een specifiek probleem zit en graag daar meer duidelijkheid in wil krijgen bijvoorbeeld:

Een Healing  

Een healing is er op gericht om jouw energie beter te laten stromen in je lichaam en energielichaam. Het doel is je in contact te brengen met je eigen healing informatie waardoor de mogelijkheid ontstaat jezelf te genezen en jij zelf oplossingen vindt  voor je problemen, zodat jij zelf  weer in het hier en nu, helder en vitaal voelt.. 
Een healing is er op gericht om jouw energie beter te laten stromen in je lichaam en in je energie lichaam. Dit heeft tot doel je in contact te brengen met je eigen healing informatie waardoor de mogelijkheid ontstaat jezelf te genezen en zelf de oplossingen voor je problemen te vinden. Je bent meer in balans en daardoor meer in contact met je eigen mogelijkheden.

Traumahealing  

Ik heb een opleiding tot ShamanicPractionar gevolgd aan  het Parapsychologisch instituut te Utrecht. De sjamanistische healing technieken zijn  de oudste healing technieken van de mensheid. 
In mijn praktijk kom ik regelmatig getraumatiseerde mensen en dieren tegen mij ervaring tijdens het werken met getraumatiseerde mensen en dieren is dat deze oude healingtechnieken snel verbetering kunnen brengen in de mentale en fysieke toestand van zowel mens als dier.

Huishealing  

Soms hebben mensen energieverstoringen in hun huis die o.a. slaapproblemen veroorzaken.   

Wandelco​aching  

Deze manier van coaching is fijn voor mensen die graag in beweging zijn. Het wandelen vergemakkelijkt het praten. Je hoeft niet formeel aan een tafel te zitten en de coach aan te kijken. Je loopt letterlijk de vastzittende situatie uit of geeft juist richting. De natuur werkt harmoniserend rustgevend en helend, het geeft de gesprekken diepgang. De stilte mag vallen en z'n werk doen.
Lopen langs het strand, door het bos, wat jouw voorkeur heeft.

Meer informatie:  
Ineke Brinkmann
Telefoon 075 6411573
email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.