Intuïtieve Ontwikkeling

In deze cursus staat jouw eigen ontwikkeling en groei centraal. Tijdens de cursus Intuïtieve Ontwikkeling ga je leren gronden (aarden) en je bewust worden van jouw eigen energie en de energie van de ander. Hoe en wanneer jij energie oppakt en wanneer jij meetrilt met jouw omgeving en hoe jij jouw energie kwijt raakt. Je leert energie uitwisselen, loslaten en hoe jij jezelf weer kunt opladen. 

Doordat jij je tijdens de training steeds bewuster en alerter gaat worden van jouw eigen energie en de energie van de ander, word je rustiger, zelfverzekerder en creatiever. Je kunt het geleerde direct toepassen op je werk, in je relaties en thuis. Je zult merken dat je dichter bij je gevoel komt en dat veel stress gerelateerde klachten verdwijnen. Je gaat letterlijk meer ruimte voor jezelf creëren om te zijn wie je bent. 

Deze cursus intuïtieve ontwikkeling is er op de allereerste plaats voor jou. Je kunt de ervaringen en inzichten die je op doet ook gebruiken als verdieping in het communiceren met dieren. Het is een cursus waarin veel ruimte is voor herkenning, ontspanning en humor.

'Jouw eigen ontwikkeling en groei staan centraal'

Meer informatie:  
Ineke Brinkmann
Telefoon 075 6411573
email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.