Healing

Ieder mens heeft innerlijke kennis om zichzelf en anderen te helen. We leven in een tijd waarin steeds meer het bewustzijn groeit dat wij allemaal deze helende informatie tot onze beschikking hebben. Wij kunnen deze energie gebruiken voor onszelf, voor anderen maar ook voor dieren..   

Wat ga je leren tijdens een cursus Healing?

Tijdens deze cursus leer je de basistechnieken van healing door op een speelse manier met deze energie te werken. Je maakt gericht contact met jouw eigen healing informatie en healing energie. Je leert wat jouw eigen ruimte is en  vandaar uit te communiceren met het wezen van de ander. Er wordt veel aandacht besteed aan de wijze waarop jij een healing geeft . Jouw eigen proces staat centraal.   

Het doel van een healing 

Een healing zorgt ervoor dat je  energie beter gaat  stromen . Oude energie, energie van anderen en vastgezette energie (overtuigingen) kunnen dan worden losgelaten  Het doel is je in contact te brengen met je eigen healing informatie waardoor de mogelijkheid ontstaat jezelf te genezen en zelf de oplossingen voor je problemen te vinden, zodat jijzelf  weer in het hier en nu, helder en vitaal voelt..  

Meer informatie:  
Ineke Brinkmann
Telefoon 075 6411573
email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.